Despre noi

Compania noastră a fost înființată în anul 2001 și și-a început activitatea ca un mic atelier de producție de confecții, cu sediul în București, România. Cu timpul, am acumulat 17 ani de experiență în domeniul producției de confecții, și putem oferi consultanță profesională pentru a satisface și chiar a depăși așteptările clienților noștri.

Suntem specializați în producția de haine pentru femei, bărbați și copii, uniforme și echipamente de muncă, dar producem de asemenea rochii de seară și de mireasă, având deja pe piața propriul nostru brand smart-casual.

Echipa noastră de experți cuprinde croitorese cu experiență, tehnicieni de tipare și consultanți profesioniști în design și vânzări. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru digitizarea tiparelor, producem toate tiparele de care avem nevoie în cadrul atelierului nostru și ne concentrăm atenția pe producția de tipare și mostre de proporții și calitate excelente.

Avem experientă în prelucrarea materialelor de orice natură, începând cu materialele vaporoase dintre care voalul de mătase, organza și tul, până la textile grele cum ar fi stofa de lînă și denimul. Oferim serviciu de producție chiar și pentru un singur produs/fără comandă minimă.

English